Gifts

Ideaal om te geven

Voor verjaardag, vaderdag of nieuwe baan

NOSHIRT NOWASTE

NOSHIRT NOWASTE

NOWASTE face mask, shoe covers, sunglasses pouch, laundry bag of clean & shine towel. Gemaakt van afgekeurde Noshirts om ons mooie katoen niet zomaar weg te hoeven gooien.

Het Blauwe Boekje

Het Blauwe Boekje

Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties. Perfect cadeau voor gastheren en ceremoniemeesters en iedereen die graag stijlvol door het leven wil gaan

NOSHIRT Cadeaubon

NOSHIRT Cadeaubon

Met de cadeaubon van Noshirt kom je goed voor de dag. De cadeaubon zit verpakt in een exclusieve Noshirt envelop. De ontvanger kiest zelf zijn ideale shirts of shorts in de gewenste kleur en maat. 

Cadeaus en cadeaubonnnen voor mannen
Nowaste waszak, poetsdoek of schoenzak

Het is een hele kunst om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor jezelf of je partner. De door Noshirt geselecteerde cadeaus en cadeaubonnen - speciaal voor stijlvolle mannen - zijn leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

NOSHIRT NOWASTE

Jij verdient 100% perfecte ondershirts. Daarom gooien we ons mooie katoen niet onnodig weg, maar maken we van eventuele net-niet-helemaal-perfecte ondershirts slimme, handige en praktische producten: onze Nowaste items.


Nieuwe NOWASTE items

We zijn altijd op zoek naar verbetering. Daarom hebben we het afgelopen jaar niet alleen de designs van onze ondershirts en shorts verfijnd, maar hebben we ook (met designer Thomas Hakes) gewerkt aan de uitbreiding van onze Nowaste collectie. Het resultaat: de face mask (handig om achter de hand - en voor de mond - te hebben), de sunglasses pouch (handig om je (zonne)bril in op te bergen) en de vervanger voor onze NOWASTE shoe bag: losse shoe covers (om je schoenen in te pakken als je op reis gaat). Allemaal gemaakt van gerecyclede Noshirts.


Vertrouwde NOWASTE items

Naast de nieuwe Nowaste items hebben we ook nog de vertrouwde clean & shine towels in ons assortiment: ideaal voor precisie-poetsen en wrijven (met op 3 van de 4 hoeken een handige insteek voor 1 (of 2) vingers). En tot slot onze laundry bag waarin je tijdens je reis vuile (onder)kleding in kunt verzamelen. Zo blijft je niet gedragen kleding schoon en fris.


Het Blauwe Boekje - editie 2018

Iedereen weet wel wat slechte manieren zijn, maar wat zijn nu precies goede manieren? En waarom zijn ze zo belangrijk? Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties. Van Aandacht tot Zwijgen, via cocktails, kleding, seks, sociale media en wijn: in ruim 300 vlot geschreven onderwerpen word je op weg geholpen naar een stijlvol leven. Ideaal voor gastheren, ceremoniemeesters en iedereen die graag een goede indruk achterlaat.

 

  • - Vol anekdotes, buitensporigheden, geschiedenis en (soms nutteloze) feitjes
  • - Met een wijn-, kook- en kledinglexicon
  • - Inclusief de volledige tekst van het Wilhelmus, het Belgische én het Vlaamse volkslied
  • - En duizenden manieren om te bluffen over wijn

 

NOSHIRT Cadeaubon

 

Met een cadeaubon van Noshirt kom je goed voor de dag.

De cadeaubon wordt verpakt in een exclusieve Noshirt envelop.

Zo geef je een echt cadeau!

 

Jij bepaalt voor welk bedrag de ontvanger een Noshirt product mag uitkiezen.

Dit kan dus een Noshirt zijn, maar ook een Noshort of Nosocks.

Allen natuurlijk in de gewenste kleur en maat. 

 

De cadeaubon bestel je door ons een mailtje te sturen op service@noshirt.com.

Wij kunnen hem vervolgens aan jou sturen, zodat jij hem persoonlijk cadeau kan doen,

of we sturen hem direct naar de ontvanger. De keuze is aan jou.

 

 

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen