GEZOCHT:

UPDATE [15/6]: dank voor de vele reacties. Wij hebben er vertrouwen in dat de geschikte kandidaat zich inmiddels gemeld heeft. Nieuwe aanmeldingen zullen we helaas niet meer in behandeling nemen.

 

(freelance) marketing (project-)manager met spierballen en scherpe blik 

Vanuit mijn eigen behoefte aan mooie, onzichtbare ondermode voor mannen, begon ik 10 jaar geleden Noshirt. Inmiddels staat er een mooi, sterk merk en werk ik samen met een fantastisch team aan onze huidige en toekomstige business. Bij ons is er altijd ruimte voor beweging en vernieuwing. In deze tijd misschien zelfs meer dan ooit. Met Noshirt.com en Nosocks.nl als succesvolle pijlers zijn we klaar voor die volgende stap.

Daarom ben ik op zoek naar een ervaren marketing (project-)manager. In deze rol heb je de lead in de ontwikkeling en markintroductie van onze nieuwe productlijn. Jij zorgt dat we onze doelgroep goed begrijpen én bedienen. Je voert deze plannen ook uit, samen met het bestaande team (w.o. e-commerce manager, art director en business manager).

Ik zoek (per direct) een enthousiaste zzp’er die:

  • goed strategisch kan denken en het plan op 2 A4 kan neerzetten, om vervolgens de mouwen op te stropen en uit te voeren;
  • veel ervaring heeft met productontwikkeling en - introducties voor premium merken;
  • ervaring heeft met de agile systematiek in een klein team (= pre);
  • proactief is. Je neemt de leiding waar nodig en komt met ideeën. Je weet te verrassen en vanuit een eigen, vernieuwende blik naar marketing te kijken (en je bent niet bang om dat op tafel te gooien);
  • mij er in 3 minuten van kan overtuigen dat zij of hij de perfecte kandidaat is voor deze functie (net als onze doelgroep houd ook ik van snel ‘to the point’).

Het gaat om een opdracht voor 2 dagen per week, waarschijnlijk tot en met december 2020. In een combi van remote werken en bij ons - coronaproof - op kantoor in De Bilt.

Jan Willem Onderwater

Please wait...

Continue shopping View cart & checkout
Continue shopping View cart & checkout