Onzichtbare luxe voor onder je trouwpak

Trouwcombi

Onzichtbare luxe voor onder je trouwpak

Op je trouwdag wil je je goed voelen. En er op je best uitzien. In een fris en mooi trouwpak, dat fris en mooi blíjft. Ondanks de spanningen rond het ja-woord en je uitspattingen op de dansvloer. Gun jezelf op zo’n dag wat onzichtbare maar onmisbare luxe. Maak je trouwkostuum af met noshirt en noshort.
Combineer je noshirt en noshort onder je trouwkostuum, dan combineer je optimaal draagcomfort met onzichtbare zekerheid. Het ondershirt houdt jou en je overhemd de hele dag door fris. De comfortabele slimfit-vorm en topkwaliteit katoen zorgen voor optimaal draagcomfort. Je ziet bovendien geen boordje en geen contouren onder je witte overhemd, dankzij onze unieke, onzichtbare kleur: invisible. En je noshort blijft de hele dag net zo comfortabel zitten als toen je hem ’s ochtends aantrok. Zonder opkruipende pijpen in de lies. Ook niet onbelangrijk.

Bekijk de trouwcombiInvisible shirt + short
voor maar €59,59

Onzichtbare ondermode voor heren!

Noshirt biedt onzichtbare ondermode voor de man, onzichtbaar maar onmisbaar!  Noshirts hebben een langere achterkant en een slim-fit draagcomfort. 

meer informatie

Onzichtbare ondermode

Please wait...

Continue shopping View cart & checkout
Continue shopping View cart & checkout