Over Noshirt

Onze missie:
onderscheidend onzichtbaar  

de allerbeste ondermode voor mannen

Wij hebben een missie. En daar kunnen we kort over zijn: we willen de allerbeste onzichtbare ondermode maken voor mannen. Ondershirts, geschikt voor elke gelegenheid, die écht niet zichtbaar zijn onder een overhemd- hoe je dat overhemd ook draagt. Boxershorts die niet opkruipen. En sokken die niet afzakken. Ondergoed dat langer meegaat, van het beste materiaal, gemaakt met oog voor detail. Zoals we ze zelf graag dragen.

Onze keuze: duurzaam en respectvol

We hebben echter nóg een doel -en daar willen we iets langer over uitweiden. Wij vinden dat het goed moet voelen om Noshirt te dragen. Niet alleen vanwege de pasvorm, maar óók vanwege de manier waarop onze shirts, shorts en sokken gemaakt worden: zo duurzaam en schoon mogelijk. Met respect voor alle mensen die betrokken zijn bij ons proces: van productie tot aankoop. Omdat we zelf óók eerlijk en respectvol behandeld willen worden. En omdat onze aarde nog langer mee moet.

Onze uitdaging: waterneutraal zijn

Daarom hanteren we strenge criteria in onze keuze voor de materialen, plantages, fabrieken en mensen waar we mee werken. Kiezen we niet voor massaproductie en onnodige chemische katoenbehandelingen, maar voor eerlijke lonen en ateliers met een milieu-keurmerk. Daarnaast zoeken we hard naar manieren om in de toekomst volledig waterneutraal te produceren.

Wat betekent dat voor jou?

Heel simpel: dat je bij Noshirt een kledingstuk koopt waarvan je weet dat het goed zit. Letterlijk en figuurlijk, op alle vlakken. Dat we er alles aan doen om jou als klant het beste product én de beste service te bieden. En dat we je serieus nemen en vriendelijk te woord staan als je er tóch iets op aan te merken hebt, natuurlijk.

Benieuwd welke keuzes we hebben gemaakt en welke stappen we zetten om ons proces nog duurzamer en beter te maken? Via ons blog houden we je op de hoogte.

[1] Waarom wij tóch kiezen voor katoen
[2] Wie zit er met zijn handen aan jouw shirt (en waar)?
[3] Noshirt = Nowaste
[4] De klant is geen koning

[...] binnenkort meer!

Jan Willem Onderwater - co-founder & CEO Noshirt

Over NOSHIRT

Please wait...

Continue shopping View cart & checkout
Continue shopping View cart & checkout