Onderwater in overdrive

Onderwater in overdrive

JAN WILLEM DRAAGT GEEN T-SHIRT

Noshirt vraagt mannen het ondershirt van het lijf. Wat ze doen, waarom ze het doen, maar vooral hoe ze het doen. Wat zijn hun ongeschreven regels? Waarom lukt hen dingen die anderen niet lukken? 

 1. Wie ben je en wat doe je?
  Jan Willem Onderwater, co-founder & CEO Noshirt
   
 2. Hoe ben je hier gekomen?
  Ik heb ruim 20 jaar brede commerciële en management ervaring binnen de FMCG. Begonnen in Marketing bij Smiths/Pepsico en vervolgens doorgegroeid in Sales bij L’Oréal. In 2004 gestart met mijn interim en adviespraktijk Wonderwater en heb sindsdien tientallen mooie A-merken binnen uiteenlopende bedrijven, categorieën en markten mogen verfrissen. Ik breng focus op het daadwerkelijk realiseren van Marketing en Sales-ambities en word gedreven door innovatie van producten, mensen en organisaties. 
   
 3. Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd tijdens je carrière?
  Het gaat om het resultaat. En daar ben je zelf primair verantwoordelijk voor.

  Weet nog dat ik ooit een bepaald target niet had gehaald en tegen mijn toenmalige manager iets mompelde van ‘dat ik mijn best toch had gedaan' en 'dat zij niet hadden geleverd'. Zijn lichtspottend 'dan ben jij blijkbaar niet goed genoeg' en 'dan heb jij dat dus niet goed gemanaged' galmen nog steeds na... Touché.
   
 4. Wat zijn jouw ongeschreven regels?
  • Laat jezelf zien, wees open. Draag geen das en je manchetten los. En lach.
  • Heb oog voor detail. Match je riem met je schoenen, horloge én outfit. Elke ochtend.
  • Denk 'en-en' in plaats van 'of-of'. Vraag je minstens 1x per dag af of het toch niet beter, mooier of slimmer kan. 
    
 5. Waar haal je je inspiratie vandaan?
  Van mensen. Van aparte, rare, bijzondere, eigen en vooral ook gewone mensen. Van de bontheid van hun zijn. Door naar ze te kijken, met ze praten en naar ze te luisteren. Liefst in real life, met boeken, vlogs en blogs vaak als uitstekend surrogaat. Recent geïnspireerd door 'Simple Numbers, Straight Talk, Big Profits’ van Greg Crabtree en - voor de zoveelste keer - door het blog van Seth Godin.
   
 6. Tot slot: welk Noshirt draag jij het meest?
  Ik draag eigenlijk alleen nog maar NOSHIRT dry en dan met een diepe V-hals aangezien ik mijn overhemden altijd 2 knoopjes open draag. De dry shirts zijn niet alleen mooi dun en zorgen voor extra zekerheid maar hebben ook een stoere belijning die het thuis erg goed doet!

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen