Sokken

HOOR JE (OOK) NIET TE ZIEN


NAADLOOS, ZIJDEZACHT EN EXTRA LAAG

BLIJFT DE HELE DAG GOED ZITTEN

NOSOCKS

NOSOCKS

NOSOCKS. De volledig onzichtbare voetsok van koel, Egyptisch katoen. Blijft de hele dag gegarandeerd goed zitten dankzij de ongeëvenaarde fit met inventieve hielgrip.

NOSOCKS wool

NOSOCKS wool

NOSOCKS wool. Onze onzichtbare voetsok van warm, zacht en ademend Merino wol. Blijft de hele dag gegarandeerd goed zitten. Voor koudere dagen (of voeten).

NOSOCKS LONG

NOSOCKS LONG

NOSOCKS LONG. Extra lange herensokken met een luxe uitstraling van het fijnste Egyptische katoen. Dun, sterk en koel dankzij de ademende rib.

NOSOCKS LONG wool

NOSOCKS LONG wool

NOSOCKS LONG. Handgemaakt van premium Merino wol. Dun en langer dan normaal. Aangenaam comfortabel in winter, lente én herfst.

Sokken hoor je (ook) niet te zien
Nosocks zijn onzichtbare sneakersokken
die de hele dag blijven zitten

 

Nosocks zijn ambachtelijk gemaakte herensokken van de hoogste kwaliteit katoen of Merino wol.
Onzichtbare sokken in lage schoenen.
Of lange sokken die gezien mogen worden.

NOSOCKS

Zeker bij warm weer wil je graag koele enkels. Maar niet alle schoenen dragen even comfortabel zonder sokken. Daarom zijn
NOSOCKS een uitkomst.


Door de vormgeving van de voetsok steekt er geen rand(je) boven je nette schoenen of stijlvolle loafers uit, zoals bij sneakersokken. En dankzij de ongeëvenaarde fit met inventieve hielgrip blijft deze footie de hele dag zitten.

 

De sokken zijn gemaakt van koel, Egyptisch katoen, die je voeten koel en fris houden.

 

Deze NOSOCKS zijn onderdeel van een unisex - collectie.

Beschikbare kleuren:

NOSOCKS wool

Ook op koudere dagen mag je je enkels laten zien. Zeker in een mooie, lage schoen of sneaker. Daarom ontwikkelden we bij Noshirt een warmere variant NOSOCKS wool: gemaakt van hoge kwaliteit Merino wol. Net zo comfortabel en ademend in je schoenen, en nét zo onzichtbaar als de originele NOSOCKS.


Door de vormgeving van de voetsok steekt er geen rand(je) boven je nette schoenen of stijlvolle loafers uit, zoals bij sneakersokken. En dankzij de ongeëvenaarde fit met inventieve hielgrip blijft deze footie de hele dag zitten.

 

De sokken zijn gemaakt van zachte, ademende Merino wol. Dat maakt ze warmer dan onze originele NOSOCKS, maar net zo comfortabel en fris voor je voeten.

 

Deze NOSOCKS zijn onderdeel van een unisex - collectie.

Beschikbare kleuren:

NOSOCKS LONG

NOSOCKS LONG zijn lange, dunne, koele herensokken. Nosocks combineert oud Engels vakmanschap met de eisen van de moderne professional.


NOSOCKS LONG worden met zorg gebreid van de fijnste Egyptische katoen en voorzien van een ademende rib: dit staat garant voor een dunne, koele maar sterke sok van een hoge kwaliteit met een luxe uitstraling. Voorzien van een met de hand afgewerkte verstevigde hiel en naadloze teen, zoals je mag verwachten van de allerhoogste kwaliteit sok. En lang genoeg. Met een comfortabele boord zodat je Nosocks omhoog blijven zitten. De hele dag.

 

 

Beschikbare kleuren:

NOSOCKS LONG wool

NOSOCKS LONG wool zijn lange, comfortabele herensokken van de mooiste, fijnste Merino wol. Met de hand gemaakt volgens oud-engelse ambachtstradities. 


Voor NOSOCKS LONG gebruiken we de beste wol van het Merino schaap wat we vervolgens in Italië laten spinnen tot een fijne draad. Dankzij de fijne structuur van de woldraad in combinatie met de warmte regulerende eigenschappen zijn NOSOCKS LONG warm in de winter en aangenaam in voor- en najaar. Ideaal voor zakelijk gebruik.

 

 

Beschikbare kleuren:

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen