Ruilen en retourneren

Mag ik Noshirts, Noshorts en/of Nosocks ruilen of retourneren?

Uiteraard. Je mag onze shirts, shorts en sokken zelfs 30 dagen lang uitproberen voor je beslist of je ze houdt. Ben je niet tevreden? Dan heb je bij ons 2 opties:

1. Je kunt (een deel van) je bestelling omruilen. Heb je twijfels of vragen, bijvoorbeeld over de maat of de pasvorm? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
2. Wil je jouw bestelling liever retourneren? Dan ontvang je je aankoopbedrag terug.

Voor beide opties kun je gebruik maken van ons retourformulier.

Hoe werkt het?

1. Uitproberen
- Maak eerst één verpakking open
Hoewel je onze producten 30 dagen mag uitproberen, doe je ons een groot plezier door niet alle verpakkingen uit je bestelling direct te openen. Onze shirts, shorts en sokken zijn hygiëneproducten. Eenmaal geopende verpakkingen kunnen wij daarom niet meer opnieuw verkopen. Probeer daarom eerst het product uit waarvan je de kans het grootst acht dat het past en goed zit.
- 30 dagen uitproberen
Draag, was en droog je product(en) zoveel je wilt om deze uit te proberen. Wil je ruilen of retourneren, doe dat dan wel uiterlijk 30 dagen na ontvangst van je bestelling. 

2. Omruilen of retourneren
- Vul het retourformulier in. Kom je er niet uit stuur dan een email aan service@noshirt.be en laat ons weten dat je je product(en) wilt omruilen of retourneren. Dan helpen wij je verder. 

- Je hebt een retourlabel nodig om de producten te kunnen retourneren of ruilen. Neem hiervoor contact met ons op via service@noshirt.be.
- Retourneer het formulier samen met de producten binnen 30 dagen na het ontvangst van je bestelling naar het adres ddat op je retourlabel staat.

N.B.: Vraag bij het afgiftepunt om een verzendbevestiging met Track&Trace nummer. Bewaar deze goed tot je van ons de bevestiging hebt ontvangen dat wij je retour in goede staat hebben ontvangen.

* Zodra je retour in goede orde is ontvangen door Noshirt, ontvang je een mail ter bevestiging. 
* Heb je ervoor gekozen je producten te ruilen? We sturen je de nieuwe producten direct na ontvangst van je retour toe.
* Wil je je geld terug? Binnen 14 dagen nadat wij het product retour hebben gekregen ontvang je het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug op het rekeningnummer dat je hebt gebruikt voor de aankoop. 
* Is je retourzending niet bij ons aangekomen? Als je kunt aantonen dat je het hebt verzonden, zorgen wij alsnog voor terugbetaling of ruiling binnen 14 dagen na de verzenddatum van jouw retour.

Zijn er voorwaarden verbonden aan de terugbetaling? 
Om eventuele verwarring of misbruik te voorkomen doen wij alleen een (deel)betaling op het rekeningnummer waarvan wij, met tussenkomst van onze Payment Service Provider, de betaling hebben ontvangen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen