Maattabel

Wat is jouw maat?

De Belgische man behoort, net als de Nederlandse, tot de langste mannen in Europa. Daarom zijn we bij de start van het ontwerp van onze noshirts begonnen met het opmeten van heel veel verschillende mannen. Om zo tot een optimale, slim fit pasvorm te komen. Met extra lengte, zodat het shirt altijd goed in je broek blijft zitten. Én een extra lange achterkant, voor als je bukt of na die lange zit.

Krimp = OK!

Bij het ontwerp van al onze producten hebben we rekening gehouden met de natuurlijke krimp van onze Supima katoen bij de eerste was- en/of droogbeurt. Ongewassen mag je noshirt dus nog wat lang en misschien zelfs wat losjes zitten, maar gewassen is strak op het lijf echt de bedoeling. Zo zit je ondershirt niet met je overhemd in de weg. Is een strak onderhirt voor jou te warm? Gelukkig hebben we NOSHIRT lite: de helft dunner, dus koeler.

Noshirt is norisk

Kijk in onderstaande tabellen om jouw maat te bepalen. Want kocht je altijd een maatje groter voor die extra lengte? Noshirts van zijn in ieder geval lang genoeg! En twijfel je? Je mag je bestelde noshirts 30 dagen lang dragen, maar ook wassen en drogen. Zodat je zeker weet of de door jou bestelde noshirts lekker zitten. No risk!

Maattabellen

Maattabel noshirt

Een juiste pasvorm van je short is afhankelijk van je heupwijdte en de omvang van je bovenbeen. Als referentie voor de juiste maat kun je onderstaande tabel raadplegen.

Maattabel noshort

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen