Boxershorts

Ultiem draagcomfort

zonder opkruipende pijpen

NOSHORT original

NOSHORT original

Ons nieuwe design: met een verleidelijke compositie passend bij de stijlvolle balans tussen degelijk en sexy. De verlaagde en zachtere band zorgt voor nog meer draagcomfort.

NOSHORT lite

NOSHORT lite

De helft dunner en koeler. Slim fit draagcomfort met korte pijpen. Speciaal voor die warme dagen of wanneer een gewone boxershort te warm is.

NOSHORT color

NOSHORT color

Onze original boxershort in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de kleur marineblauw. Gemaakt van Supima Katoen (uit de VS). De unieke vormgeving voorkomt opkruipende pijpen. Op = op.

Het geheim van een comfortabele boxershort:
gebruik het mooiste katoen en voorkom opkruipende pijpen

Wij deden onderzoek naar mannen en hun ondergoed. Met Noshort koop je een boxershort die goed zit, én goed blijft zitten. Met langere pijpen die niet opkruipen. Ruim 80% waardeert Noshort met een 8 of hoger.

NOSHORT original

Ook zo’n hekel aan opkruipende pijpen? Of een short die al na enkele keren dragen in het kruis is uitgescheurd? Noshort is een stijlvolle boxershort ontworpen om de hele dag lekker te blijven zitten. Blijft ook na veelvuldig wassen in vorm. Gemaakt van superieur Supima Katoen (VS): ademend, zacht en comfortabel. Met zorg en oog voor detail vervaardigd in onze ateliers.

 

De verlaagde band zorgt voor nog meer draagcomfort en het logo is subtiel verwerkt op de pijp van het short. Door de unieke (conische) vormgeving van de pijpen en de extra versteviging aan de onderzijde kruipt Noshort niet op in de lies. En of je nu een gulp-gebruiker bent of niet: de opening van Noshort is toegankelijk wanneer jij dat wil, maar blijft mooi gesloten wanneer je hem liever niet gebruikt.

 

Combineer Noshort met de kleur van je noshirt. Of kies de kleur waar jij je prettig in voelt. Draag je een witte broek, kies dan de unieke kleur invisible khaki waarmee je lelijke contouren voorkomt.

 

Beschikbare kleuren:

NOSHORT lite

Een comfortabele trunk voor wanneer een gewone Noshort te warm is. Gemaakt van onze dunste Supima katoen: ademend, zacht en lekker koel. Met een beetje elasthaan voor de juiste stretch. Met zorg en aandacht vervaardigd in onze ateliers.

 

Ondanks de kortere pijpen blijven de Noshorts mooi zitten, ook na een lange dag op kantoor of in de auto. De verlaagde band zorgt voor nog meer draagcomfort en het logo is subtiel verwerkt op de pijp.

 

Je kunt je Noshort combineren met de kleur van je Noshirt. Draag je een witte broek? Kies dan voor onze unieke kleur 'invisible khaki' waarmee je lelijke contouren voorkomt.

Op veler verzoek hebben wij nu ook Noshort lite in de kleur zwart toegevoegd aan ons standaard assortiment.

 

Beschikbare kleuren:

NOSHORT color

Onze NOSHORT original in de limited edition kleur marineblauw. Een mooie stijlvolle kleur die het hele jaar door gedragen kan worden.

Onze originele Noshort is een stijlvolle boxershort welke is ontworpen om de hele dag lekker te blijven zitten. Ook na veelvuldig wassen behoudt hij zijn vorm. Gemaakt van superieur Supima Katoen uit de VS: ademend, zacht en comfortabel.

 

De verlaagde band zorgt voor nog meer draagcomfort en het logo is subtiel verwerkt op de pijp van het short. Door de unieke (conische) vormgeving van de pijpen en de extra versteviging aan de onderzijde kruipt Noshort niet op in de lies.

 

Limited edition kleur, dus op = op.

 

Beschikbare kleuren:

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen