Coming soon

...

Maart 2020. De wereld ziet er anders uit dan een maand geleden. Veel prioriteiten zijn inmiddels bijzaken geworden en je druk maken over onzichtbare shirts, shorts en sokken lijkt ineens zó 2019. Dat begrijpen wij. (Hoewel het voor ons net even anders ligt).

Toch kunnen kleine, alledaagse dingen van enorme waarde zijn in gekke tijden. Een pak aantrekken voor die conference call bijvoorbeeld. Gewoon die workout doen, al is het in je woonkamer. En die eerste zonnestralen meepikken vanaf een bankje bij je huis: doe het, als het kan. En wees blij als het kan. Ook bij Noshirt houden we graag vast aan de kleine, dagelijkse dingen. Aan het idee dat de lente begint en dat mensen nog steeds, of juist nu, graag comfortabele en eerlijke kleding willen dragen. Of dat nu onder een overhemd of sweatshirt is. In sneakers of sloffen.

Daarom blijven we onze klanten mailen. Al dan niet met acties die we al bedachten toen de lente nog gewoon de lente zou zijn en meetings nog gewoon op kantoren zouden plaatsvinden. We blijven ons best doen om een klein beetje comfort te bieden, met kleine, dagelijkse items. Sokken die lekker zitten tijdens die workout. Zijdezachte shorts voor elke dag. En ondershirts die ervoor zorgen dat je er, op een scherm of buiten beeld, stijlvol bijzit. En we blijven onze klanten in een fijne dag wensen. Vol kleine, alledaagse dingen. Meer gemeend dan ooit tevoren.

Continue shopping

De winkelwagen is leeg.